Luotettavat maalämpöratkaisut ja asennukset

Haluatko säästää sähkölaskussa jopa 70 prosenttia? Parhaat maalämpöratkaisut ja asennukset saat meiltä.

Maalämmöllä säästät rahaa ja ympäristöä

Maalämpöjärjestelmällä kallioperän lämpöenergiaa voidaan käyttää rakennusten ja käyttöveden lämmittämiseen.  Maaperästä saatu lämpöenergia siirretään lämpöpumpun kompressorin avulla lämmitysjärjestelmään, jolloin se on käytettävissä esimerkiksi kodin lämmittämiseen. Maalämpö on luontoystävällinen ratkaisu, sillä maassa oleva lämpöenergia on peräisin maaperän lämpösäteilystä. Tätä uusiutuvaa energiaa voidaan käyttää taloudellisesti kannattavasti myös pienissä rakennuksissa.

 
Pyydä kustannusarvio maalämmön käyttöönotosta

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä kustannustehokas tarjous alan ammattilaiselta. Meiltä saat niin tarjouksen kuin asennuksenkin nopeasti.

 

Meiltä saat luotettavan ja asiallisen putkimiehen niin yksittäisiä asennuksia kuin suurempia LVI-urakoita varten. Tarjoamme asennuspalveluita niin yrityksille kuin yksityisillekin.

Palvelemme yksityisiä, yrityksiä, kuntia, sekä kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöitä. Vahvuutemme on 50 vuoden kokemus sekä ammattitaitoiset työntekijät. Meillä on laaja tuotevalikoima sekä kokonaisvaltainen asennuspalvelu. Toimialueemme on Lapin ja Oulun alue sekä Norbotten.

Pyydä kustannusarvio työllesi
Ota yhteyttä ja pyydä kustannustehokas tarjous alan ammattilaiselta. Meiltä saat niin tarjouksen kuin asennuksetkin nopeasti.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa