TARJOUS!
VESIAUTOMAATTI GRUNDFOS SCALA2 3-45

Vesiautomaatti Grundfos SCALA2 3-45

Grundfos Scala2 on täysin integroitu, itseimevä kompakti vesiautomaatti paineenkorotukseen pientaloissa. Scala2 sisältää integroidun nopeudensäätimen, joka mahdollistaa optimaalisen paineen ylläpitämisen vesipisteissä; ts. pumpun tuotto kasvaa kulutuksen kasvaessa.

Scala2:n asennus vaatii vain kolme helppoa vaihetta:

  1. Liitä putket.
  2. Täytä ja ilmaa pumppu.
  3. Kytke pumppu pistorasiaan ja se käynnistyy.

Grundfos Scala2 sisältää kaikki tarvittavat komponentit miellyttävän paineen varmistamiseen:

  • älykäs ohjain
  • integroitu kierroslukusäädetty käyttö
  • integroitu painesäiliö
  • integroidut anturit
  • integroidut takaiskuventtiilit.

Koska pumppu on itseimevä, Scala2 pystyy pumppaamaan vettä itseään alemmalta tasolta. Kunhan pumppu täytetään ensin vedellä, se pystyy nostamaan vettä 8 m imunostokorkeudella alle 5 minuutissa. Tämä helpottaa pumpun asennusta ja käyttöönottoa ja takaa luotettavamman vesihuollon kohteissa, joissa on kuivakäynnin ja imuletkun tai -putken vuotamisen riski.

Kuivakäynnin, vesipulan tai liian korkean lämpötilan ilmetessä tai pumpun jumittuessa, esim. tukoksen tai ylikuormituksen takia, pumppu pysäytetään automaattisesti, jotta moottori ei pala. Pumpussa on automaattinen hälytysten kuittaustoiminto. Kuivakäynnin tai muun hälytyksen yhteydessä pumppu pysähtyy. Uudelleenkäynnistystä yritetään 5 minuutin välein 8 kertaa, ja sen jälkeen käynnistysyrityksiä tehdään 24 tunnin välein. Automaattinen kuittaustoiminto voidaan poistaa toiminnasta.

Nesteosan rakenteen, kestomagneettimoottorin ja vesijäähdytyksen ansiosta pumppu on erittäin hiljainen, vain 47 dB(A) tyypillisessä käytössä, mikä mahdollistaa sen käytön niin sisällä kuin ulkonakin. Maksimimelutaso täydellä kuormalla on 53 dB(A).

Sisäinen painesäiliö vähentää käynnistysten ja pysäytysten määrää putkiston vuotaessa, jolloin pumppu kuluu vähemmän. Scala2 ei vaadi varsinaista huoltoa, mutta on suositeltavaa pitää pumppu puhtaana, tarkastaa takaiskuventtiilit ja pitää ilmanvaihtoaukot vapaina pölystä.

Hinta nyt 689 €