Ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Subscribe to our newsletter and we will inform you about our campaigns and special offers!

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Ilmanvaihto

Kodin ja työpaikan ilmanvaihto on erittäin tärkeää terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Otsikoihin nousee usein huonon...

Kodin ja työpaikan ilmanvaihto on erittäin tärkeää terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Otsikoihin nousee usein huonon sisäilman aiheuttamat ongelmat viihtyvyyteen ja terveyteen. Huono ilma  voi aiheuttaa erilaisia allergioita ja astmaa. Kun panostat laadukkaisiin ilmanvaihtolaitteistöihin, ehkäiset terveysongelmat. Parhaat ilmanvaihtotuotteet ja asiantuntevan palvelun löydät meiltä, Vesi-Pisteeltä. Hanki siis mukavuutta ja turvallisuutta elämääsi verkkokaupastamme.

Tarvittaessa olemme mukana heti alusta alkaen

Autamme sinua valitsemaan juuri sinua ja kotisi tarpeita palvelevat ilmanvaihtoratkaisut. Jos tarvitset apua sopivan tuotteen löytämiseen kattavasta valikoimastamme, autamme mielellämme. Toimiva ilmanvaihto on myös keskeisessä roolissa kosteusvaurioita ehkäistäessä. Kehittyneet ilmanvaihtojärjestelmät toimivat älykkäästi ja energiatehokkaasti. Vesi-Piste laittaa sysää ilmanvaihtoongelmat taka-alalle ja edessä on uusi, raikkaampi arki. Toimiva ilmanvaihtokone on keskiössä, mutta kannattaa myös huomioida ilmastointiputkien ja venttiilien toiminta. Valikoimastamme löydät myös ilmanvaihtokoneen huoltoon ja ylläpitoon tarvittavat varaosat. 

 

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.