Ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Subscribe to our newsletter and we will inform you about our campaigns and special offers!

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?
Suoritamme verkkokaupassamme muutostöitä ajalla 9.-19.9., jolloin palvelussa saattaa esiintyä ajoittain pieniä häiriöitä. Kaikissa tilanteissa asiakaspalvelumme auttaa, löydät yhteystietomme täältä.

Kaukolämpö

Kaukolämpö on edullinen lämmitysmuoto. Vesi-Pisteeltä saat kaukolämpöön liittyvät tarvikkeet. Suomen yleisin...

Kaukolämpö on edullinen lämmitysmuoto. Vesi-Pisteeltä saat kaukolämpöön liittyvät tarvikkeet.

Suomen yleisin rakennusten lämmitysmuoto

Suomen yleisin lämmitysmuoto on kaukolämpö. Kaukolämpö perustuu kiertävään kuumaan veteen, joka toimitetaan kaukolämpöverkossa. Kaukolämpöä voidaan käyttää tilojen ja käyttöveden lämmitykseen. Vesi-Pisteeltä saat edullisesti toimivaan kaukolämpöön tarvittavat tarvikkeet, esimerkiksi Jäspin alajakokeskukset. 

Jäspin alajakokeskukset 

Toimintavarmat Jäspin alajakokeskukset saat tilattua kätevästi suoraan Vesi-Pisteen verkkokaupasta. Tilaaminen hoituu helposti nopeasta verkkokaupastamme ja saat tarvittaessa apua osaavalta henkilökunnaltamme. Jäspin tuotteet on suunniteltu Suomen vaativiin olosuhteisiin. Jäspin suunnittelussa korostetaan erityisesti helppokäyttöisyyttä, pitkäikäisyyttä ja energiataloudellisuutta. Jäspin alajakokeskuksella laitat kotisi kaukolämmön kuntoon vuosiksi eteenpäin.

Kaukolämpöön tarvittavat tuotteet kaikkialle Suomeen

Toimitamme lämmönjakokeskukset ja paine-erosäätimet kaukolämpöön nopeasti, kaikkialle Suomeen. Tilaukset lähtevät matkaan samana tai heti seuraavana arkipäivänä. Saat myös erittäin asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua Oulun, Kemin ja Tornion toimipisteistämme. 

 

 

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.