Ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Subscribe to our newsletter and we will inform you about our campaigns and special offers!

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kiertovesipumput

Tilaa energiatehokkaat kiertovesipumput Vesi-Pisteen verkkokaupasta! Kiertovesipumppu on osa keskuslämmitystä ja ne ovat suunniteltu...

Tilaa energiatehokkaat kiertovesipumput Vesi-Pisteen verkkokaupasta! Kiertovesipumppu on osa keskuslämmitystä ja ne ovat suunniteltu kierrättämään vettä lämmitysjärjestelmässä ja jakavat lämpöä tasaisesti. Kiertovesipumppu käyttää sähköä toimiakseen.

Säästä rahaa ja tilaa kiertovesipumput netistä

Vesi-Pisteen valikoimista löydät esimerkiksi laadukkaat Grundfossin lämmönjohtopumput, joilla vesi kiertää varmasti. Pumput ovat helppoja asentaa sekä kestävät käyttöä. Grundfos tarjoaa pumput kaikkiin tarpeisiin, laadusta tinkimättä. Edistynyt automatiikka tekee pumpuista tehokkaita ja helppokäyttöisiä. Älä tuhlaa aikaasi ja rasita hermoja kiertelemällä liikkeitä ja jonottamalla palvelua. Saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta: vesi-piste.fi/verkkokauppa. Ota siis mukava asento sohvalla ja tilaa laadukkaat kiertovesipumput edullisesti meiltä.

Laadukkaat kiertovesipumput vesi-piste.fista. 

Kun tarvitset laadukkaan ja kestävän kiertovesipumpun, Vesi-Pisteen verkkokauppa antaa ratkaisun. Toimitamme kiertovesipumput nopeasti ympäri Suomen. Tervetuloa ostoksille myös Oulun, Kemin tai Tornion myymäläämme.

 

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.