Ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Subscribe to our newsletter and we will inform you about our campaigns and special offers!

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?
Suoritamme verkkokaupassamme muutostöitä ajalla 9.-19.9., jolloin palvelussa saattaa esiintyä ajoittain pieniä häiriöitä. Kaikissa tilanteissa asiakaspalvelumme auttaa, löydät yhteystietomme täältä.

Lämmityskattilat

Rakennatko uutta kotia tai tarvitseeko lämmityksesi päivitystä? Vesi-Pisteeltä löydät laadukkaan lämmityskattilat...

Rakennatko uutta kotia tai tarvitseeko lämmityksesi päivitystä? Vesi-Pisteeltä löydät laadukkaan lämmityskattilat kotiisi. Lämmityskattilat tuottavat tehokkaasti lämpöä kotiisi. Löydät valikoimastamme laadukkaat ja tehokkaat öljykattilat, puukattilat, sähkökattilat, pellettikattilat ja yhdistelmäkattilat.

Lämmityskattilan tyyppi

Oikean lämmityskattilan valintaan vaikuttaa talon tyyppi ja käyttötarve. Vesi-Pisteen valikoimasta löydät esimerkiksi Jäspin Tupla yhdistelmäkattilan. Tämä yhdistelmäkattila on tehokas ja toimintavarmuudeltaan ensiluokkainen ratkaisu pientalon lämmitykseen. Jäspi tuplasta löytyy sekä, öljy- että puupesä ja sen hyötysuhde on viritetty äärimmilleen laadukkaan eristyksen ja kehittyneen polttotekniikan ansiosta. Saat siis rahoillesi ennemmän vastinetta, eikä lämpö karkaa harakoille. Vesi-Pisteen valikoimista löydät yhdistelmäkattiloiden lisäksi myös öljykattilat, puukattilat, sähkökattilat sekä pellettikattilat. Toimitamme lämmityskattilat nopeasti ympäri Suomen ja tarjoamme apua oikean lämmityskattilan valintaan.

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.