Ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Subscribe to our newsletter and we will inform you about our campaigns and special offers!

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?
Suoritamme verkkokaupassamme muutostöitä ajalla 9.-19.9., jolloin palvelussa saattaa esiintyä ajoittain pieniä häiriöitä. Kaikissa tilanteissa asiakaspalvelumme auttaa, löydät yhteystietomme täältä.

Lämpöpumput Oilon - Lämpöässä - Jämä

Laadukkaat lämpöpumput siirtävät lämpöä tehokkaasti. Valikoimastamme löydät helppokäyttöiset ja modernit maalämpöpumput. Lämpöpumppujen suosio on...

Laadukkaat lämpöpumput siirtävät lämpöä tehokkaasti. Valikoimastamme löydät helppokäyttöiset ja modernit maalämpöpumput. Lämpöpumppujen suosio on ollut tasaisessa ja vahvassa kasvussa. Syitä tähän ei tarvitse hakea kaukaa: lämpöpumput yksinkertaisesti ovat energiatehokas ja ympäristöystävällinen sekä tehokas lämmitys/viilennyskeino. Lämpöpumppu tekee arjestasi viihtyisämpää ja säästät samalla rahaa sekä luontoa. Lämpöpumpun toiminta perustuu kahteen toimintoon: pumppu siirtää lämpöä ulkoa sisälle tai toisinpäin. Kaikki ilmanvaihtoon liittyvät tuotteet ja tarvikkeet löydät meiltä.

Vesi-Pisteeltä lämpöpumput joka lähtöön

Lämpöpumput ovat suosittuja ja erilaisia pumppuja on tarjolla valtava valikoima. Vesi-Piste kelpuuttaa valikoimiinsa vain parhaat ja testatut lämpöpumput. Autamme sinua valitsemaan toimintaperiaatteeltaan ja ominaisuuksiltaan juuri kotiisi sopivan pumpun. Lämpöpumpun valinta kannattaa tehdä huolella. Laadukas pumppu maksaa itsensä takaisin. Vesi-Pisteen verkkokaupasta löydät myös kattavan valikoiman lämpöpumppujen asennustarvikkeita, joilla pidät pumppusi toiminnassa isältä pojalle. Vesi-Pisteeltä saat laatua ja taattua palvelua.

Miten maalämpöpumppu asennetaan?

Maalämpöpumpun käyttöönotto alkaa sopivan pumpun valinnalla. Meiltä löydät laadukkaat Jämä maalämpöpumput. Saat myös tarvittavat vinkit ja neuvot Vesi-Pisteen asiantuntevalta henkilökunnalta. Pumpun valinnan ja tilauksen jälkeen maalämmön asennus etenee lämpökaivon porauksella. Lämpökaivon poraukseen kannattaa valita sopiva urakoitsija. Erityistä huomita kannattaa kiinnittää lämmönkeruuputkiston asianmukaiseen mitoitukseen ja asennukseen. 

 

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.