Ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Subscribe to our newsletter and we will inform you about our campaigns and special offers!

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?
Suoritamme verkkokaupassamme muutostöitä ajalla 9.-19.9., jolloin palvelussa saattaa esiintyä ajoittain pieniä häiriöitä. Kaikissa tilanteissa asiakaspalvelumme auttaa, löydät yhteystietomme täältä.
Oilon ja Lämpöässä

Oilon ja Lämpöässä

Maalämpöpumpun toiminta perustuu maalämmön keräämiseen ja sen hyödyntämiseen esimerkiksi omakotitalojen ja niiden käyttöveden lämmityksessä...

Maalämpöpumpun toiminta perustuu maalämmön keräämiseen ja sen hyödyntämiseen esimerkiksi omakotitalojen ja niiden käyttöveden lämmityksessä. Maalämmön yhteydessä saadaan myös kesälle viilennys lähes ilmaisena maasta. Maalämpöä syntyy, kun maaperä sitoo itseensä aurinkoenergiaa. Maalämpöpumppu pystyy hyödyntämään tätä maaperään, kallioon ja vesistöihin sitoutunutta uusiutuvaa maalämpöä. Maalämmöllä saavutetaan tavanomaisesti 65-75% säästö verrattuna perinteisiin lämmityskustannuksiin.

Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumpuista löytyy aina sopiva laite jokaisen tarpeeseen; uudisrakennuksiin tai olemassa olevan järjestelmän uusimiseen, pientaloihin tai suuriin kiinteistöihin.

Pyydä Tarjous 

Oulu - Tuomo Nikkilä tuomo.nikkilä@vesipiste.fi

Kemi-Tornio - Manu Kauppi manu.kauppi@vesipiste.fi

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.